MEDEDELING voor 14 november 2020

In de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Vanaf nu tot Kerst hoeft u niet meer vooraf te bellen of mailen.
Inschrijven bij binnenkomen is wel nodig.

Voor de kerstvieringen zoeken we naar een manier om onze vaste kerkgangers in ieder geval te kunnen laten deelnemen aan een van de geplande vieringen. We houden u hier via nieuwsbrief, 't Carillon en Rondom de Toren van op de hoogte.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@naardekerk.nl of bel 0162-682303.

Dank voor uw begrip

anthonysingers 2017Anthony Singers Terheijden

Het repertoire van het koor is nog steeds jongerenkoor-achtig, maar daarnaast zingt het ook populaire songs. Het koor heeft in het verleden een aantal gospel-workshops georganiseerd, waardoor ook gospel-liederen in het repertoire zijn opgenomen.

Ongeveer 1 maal per maand verzorgt het koor een dienst in de eigen parochiekerk. Daarnaast komt het regelmatig voor dat het koor elders te beluisteren is. Deze zangactiviteiten "buitenshuis" vinden o.a. plaats in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook concerten, activiteiten met andere koren of samenwerking met de harmonie horen hierbij.
In november 2016 organiseerde AST een geslaagd concert in het Witte Kerkje.

Achtergrondinformatie

Het koor Anthony Singers Terheijden is opgericht op 14 december 1969 als jongerenkoor van de parochie H. Antonius Abt in Terheijden. Aangezien enkele leden van het eerste uur nog steeds lid zijn, is de omschrijving "jongerenkoor" niet echt meer van toepassing. Het koor mag zich echter gelukkig prijzen dat er nog steeds de nodige jongeren lid zijn. Op dit moment telt het koor ca. 30 leden. Het koor staat sinds 2015 onder leiding van dirigent Nadia Rutkovska.