MEDEDELING voor 14 november 2020

In de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Vanaf nu tot Kerst hoeft u niet meer vooraf te bellen of mailen.
Inschrijven bij binnenkomen is wel nodig.

Voor de kerstvieringen zoeken we naar een manier om onze vaste kerkgangers in ieder geval te kunnen laten deelnemen aan een van de geplande vieringen. We houden u hier via nieuwsbrief, 't Carillon en Rondom de Toren van op de hoogte.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@naardekerk.nl of bel 0162-682303.

Dank voor uw begrip

gummarusGummaruskoor

Het Gummaruskoor heeft als thuisbasis de Gummaruskerk van Wagenberg. Sinds het voorjaar 2016 is het Gummaruskoor een samenwerking aangegaan met het dames- en herenkoor Antonius Abt. Er wordt samen gerepeteerd en samen gezongen, wisselend in de H. Antonius Abt kerk en in de Gummaruskerk. Dit geeft een prachtig resultaat.

Op verzoek zingt het Gummaruskoor nog wel als zelfstandig koor bij uitvaarten, huwelijken en jubilea.

Contactpersoon: Dhr. H. Vergouwen

Achtergrondinformatie

Op dit moment wordt het repertoire uitgebreid en wordt gewerkt aan de kwaliteit van het koor. Nieuwe leden zijn van harte welkom op de vaste repetitieavond. De repetities duren anderhalf uur met een korte koffiepauze.

De gezamenlijke repetitieavond van de koren is nu op woensdagavond en begint om 20.00 uur. In de zomer wordt er gereperteerd in Wagenberg. In de winter verhuizen de koren naar Café de Harmonie in Terheijden en dan begint het koor om 19.30 uur.

Muzikale leiding: Dhr. H. Vergouwen.