Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

lichtpuntjes

Nieuwjaarswens van José Mureau, de vicevoorzitter van het parochiebestuur

lichtpuntjes

Beste mensen,

Mede namens het parochiebestuur wil ik graag een woordje tot u richten. Als ik terugblik naar het jaar 2020 is dat voor velen niet geworden wat men gehoopt had. Er is onverwachts een barst gekomen in het venster van ons leven, dat soms veel verdriet meebracht. Toch mochten wij als parochie ook ontdekken, dat er veel licht door die barst naar binnen scheen.

Zo ontdekten we veel lichtpuntjes, die zo gewenst waren. Lichtpuntjes in u parochianen, in het pastoraal team, de secretariaten, de zang en de muziek en in de vele vrijwillige helpers, die er samen en voor elkaar zijn. Ik wens u in 2021 veel van deze lichtpuntjes toe en soms een moedige schouder.

Ik wens u toe om voor elkaar een ster te zijn met zachtzinnig licht om het goede te zien in donkere nachten. En dat u tussen het doodgewone af en toe een Godsgeschenk mag vinden.

Ik wens u namens het pastoraal team en het parochiebestuur een gezegend 2021 toe, met veel vertrouwen, met hoop en kracht en een goede gezondheid.

Parochiebestuur en Pastoraal team

José Mureau