VANAF 1 JULI WEER REGULIERE WEEKENDVIERINGEN

Mededeling zondagvieringen

Vanaf 1 september zullen de zondagvieringen in zowel Made als in Wagenberg aanvangen om 09.30 uur.

In 2018 is er met met o.a. voorgangers, dirigenten, koren, lectoren, kosters etc. breed overleg gevoerd over de wisselingen van tijden over de zondagvieringen. Het heeft de afgelopen tijd echter vele vragen opgeroepen, want de aangepaste tijden bleken toch moeilijk te zijn voor een groep trouwe kerkgangers. Wij zijn ons ervan bewust dat wij binnen het mogelijke tegemoet komen aan de wens van velen.

Parochiebestuur en pastoraal team hebben daarom besloten om voorlopig weer beide zondagvieringen om 09.30 uur te laten beginnen. We hopen u allen weer te verwelkomen tijdens de wekelijkse zondagviering in onze parochie.

Meer informatie over de openingstijden en kerkdiensten leest u hier.