Nieuwsbrief Vijf Heiligen Parochie - nr. 151

Nieuwsbrief VHP 149

Vrijdag 14 juni is onze nieuwsbrief editie nr. 151 uitgekomen. In deze editie aandacht voor het wel en wee binnen onze Vijf Heiligen Parochie en daarbuiten.

Hopelijk biedt deze nieuwsbrief u weer het nodige leesplezier!

Veel leesplezier en we houden ons aanbevolen voor kopij. Lees de nieuwsbrief online: Nieuwsbrief VHP 151
Een geprinte verkorte versie van de nieuwsbrief is te vinden in onze kerken, in seniorenpartner De Wijngaerd in Made, in de kapel van Helkant en de Mariakapel aan de Poolse dreef en ontmoetingscentrum Zonzeel te Hooge Zwaluwe.

Wij wensen iedereen veel leesplezier met deze uitgave, maar we blijven het zeggen: ook kopij vanuit koren, werkgroepen of persoonlijk is van harte welkom.

Ook onze nieuwsbrief ontvangen?