Platform Diaconie kerstattentie-actie

Ook dit jaar organiseert het Platform Diaconie de kerstattentie actie waar we extra aandacht geven aan door een kerstwens en een kleine attentie.

Met deze kerstattentie actie het gaat niet om de financiele noden, maar meer voor dat extra steuntje in de rug. Veel mensen hebben een pakketje of een geldelijke bijdrage op de parochiecentra in Made, Terheijden of Wagenberg afgegeven. De werkgroep diaconie gaat ervoor zorgen dat het op een goede plek terecht komt. Meedoen met actie kan helaas niet meer.

Wij willen graag iedereen die een bijdrage heeft gedaan bedanken voor deelname aan onze actie. Op deze manier denken wij aan onze medemens van dichtbij, in de tijd van vredige kerstdagen.

Platform Diaconie Vijf Heiligen Parochie.