Parochieel Pastoraal Overleg

In onze parochie is sinds mei 2011 het Parochieel Pastoraal Overleg (PPO) actief.

Dit overlegorgaan adviseert het pastorale team over het pastoraal beleid in de parochie. Het PPO heeft verder als taak de betrokkenheid in de parochie van parochianen en parochiekernen op elkaar te versterken en zo mee te werken aan de verdergaande samenwerking in de Vijf Heiligen Parochie. Daarom informeren de leden elkaar over belangrijke ontwikkelingen in de parochie en parochiekernen, over ontwikkelingen in bisdom en wereldkerk en in de samenleving.

Het PPO komt 1 keer per kwartaal bij elkaar. De leden van het PPO zijn afkomstig uit de 4 parochiekernen en de verschillende sectoren. De leden van de pastoraatsgroep maken eveneens deel uit van dit orgaan. De pastoor is voorzitter.

Parochieadministrator Dhr. V. Schoenmakers

Mw. A. Schaap