VERANDERINGEN IN ONZE KERK

H.Antonius Abt te Terheijden

Al langere tijd is er sprake van verkleining van onze kerk van Terheijden. De eerste tekenen daarvan waren in de afgelopen weken al zichtbaar. Nu vordert het werk en ‘kerken we’ sinds vorige week in het voorste gedeelte van de kerk. Dat deel wordt binnenkort ook afgeschermd, zodat we én op waardige wijze de wekelijkse viering kunnen houden én tegelijk de verbouwing en de aanpassing van de kerk kunnen voortgaan.

Lees meer...

Wat kan ik doen als vrijwilliger?

In de parochie wordt op alle dagen van de week veel werk verzet door vrijwilligers. Dat varieert van het verzorgen van de bloemversiering in de kerken tot het verzorgen van het parochieblad, van het zingen in een van de parochiekoren tot het besturen van de parochie, van secretariaatswerkzaamheden tot het onderhouden van de website.

Teveel om in deze informatie op te noemen. Het is dus belangrijk dat voldoende mensen zich blijven inzetten om de parochie een levende vitale gemeenschap te laten zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen? Neem dan contact op met een van de leden van het pastoraal team of bij het centraal secretariaat van de parochie.

Aanmelden als vrijwilliger klik hier!

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met het parochiekantoor, Kerkstraat 6 te Made, tel. 0162-682303, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..