Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VIJF HEILIGEN PAROCHIE

U bent welkom voor vieringen, ontmoetingen of een gesprek met pastorale beroepskrachten en vrijwilligers.

Voor dringende pastorale hulp: 
Tel.06-51490011

Agenda

ma di wo do vr za zo
3
4
5
6
7
10
11
12
17
18
20
21
25
26
27
28

Zoeken

Fotoalbum

Even bijpraten over het Vormsel
Han Geppaart,pw

Zes jonge mensen uit de Vijf Heiligen Parochie heb 'ja' gezegd om aan te sluiten bij de vormselvoorbereiding. Vanaf 4 september volgens zij met andere kinderen het project: God gaat altijd met je mee.

Aan het begin van het schooljaar hebben de jongens en meisjes uit de Vijf Heiligen Parochie een uitnodiging ontvangen om hun vormsel te krijgen. Vooraf aan deze belangrijke gebeurtenis gaan ze zich voorbereiden bij de Nazarethparochie en de parochie OLV ten Hemelopneming (die overigens vanaf 1 januari 2019 samengaan in de Parochie H. Maria Magdalena). 

Lees meer...

VERANDERINGEN IN ONZE KERK

H.Antonius Abt te Terheijden

Al langere tijd is er sprake van verkleining van onze kerk van Terheijden. De eerste tekenen daarvan waren in de afgelopen weken al zichtbaar. Nu vordert het werk en ‘kerken we’ sinds vorige week in het voorste gedeelte van de kerk. Dat deel wordt binnenkort ook afgeschermd, zodat we én op waardige wijze de wekelijkse viering kunnen houden én tegelijk de verbouwing en de aanpassing van de kerk kunnen voortgaan.

Lees meer...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok