Bijzondere Projecten en Activiteiten

De Vijf Heiligen Parochie staat dicht bij het leven van mensen-nu, gevoed door een lange, brede geloofstraditie met een schat aan gebruiken, feesten en rituelen. In een veranderende samenleving vraagt dat steeds naar nieuwe projecten en activiteiten om het verhaal van kerk en parochie gaande te houden als een zinnige bijdrage aan de kwaliteit van leven en samenleven.

Onze activiteiten:

• Peuter-Kleuterkerk;  Speelse activiteiten voor peuters/kleuters tot 6/7 jaar
  • Kinderkerk; Leuke en inspirerende activiteiten voor kinderen vanaf 6/7 jaar t/m12 jaar
  • Overig; Leerzame activiteiten voor volwassenen

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0162-682303 of stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zijn ook op Facebook te vinden. Zoek op 'Vijf Heiligen Parochie' en like ons om zo van alle informatie en foto's op de hoogte te blijven.