Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Fotoalbum

Samen op stap naar Museum de Pont

De Pont museum

Op vrijdag 13 maart gaat de werkgroep Oecumene een bezoek brengen aan Museum de Pont in Tilburg. Wie gaat er met ons mee?


Afgelopen jaar heeft de werkgroep Oecumene een bezoek gebracht aan dit museum. Ieder van ons werd op verrassende wijze geraakt door wat we daar zagen of beleefden. Daarom willen we nog een keer gaan en dan met meer mensen om zo de verrassing en de verwondering te delen. Voor meer informatie over het museum verwijzen wij u naar de website https://depont.nl/te-zien 

Na ons bezoek aan het museum, dat we starten om 14.00 uur, trakteren wij op koffie en thee en is er mogelijkheid om met elkaar na te praten over de indrukken die zijn opgedaan.

Wie dit wat lijkt, kan zich opgeven voor 26 februari op het volgende mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dat maakt het voor ons mogelijk om het vervoer goed en milieuvriendelijk te organiseren.

Gezien het programma, is het verstandig te rekenen met een thuiskomst rond 17.15 uur.

 

Namens alle leden van het Oecumenisch Beraad:

Hartelijk welkom om deel te nemen!
Pastor Gerard Oostveen

Werkgroep Peuter-/Kleutervieringen versterkt en gaat door!

vrijwilligers

De oproep om te komen tot een nieuwe werkgroep Peuter- en Kleutervieringen heeft succes gehad!

Naast de pastoraal werker Gerard Oostveen hebben drie ouders van de doelgroep zich aangemeld omdat zij het belangrijk vinden een paar keer per jaar een viering voor peuters en kleuters en hun broertjes, zusjes en ouders aan te bieden in onze Vijf Heiligen Parochie.

Het eerste project is de peuter- en kleuterviering op Eerste Kerstdag om 11.30 uur in de kerk van Sint Antonius Abt in Terheijden.
Daarnaast zijn er al plannen om op Paaszaterdag vroeg op de avond een viering aan te bieden in de sfeer van spelen en vieren rond de nieuwe Paaskaars.

Doe en denk ook met ons mee!
De werkgroep kan nog wel meer versterking kan gebruiken. Iedereen van harte welkom om zich aan te sluiten bij dit werkverband.
Je bent in ieder geval van harte welkom om het eens te proberen! Daarna ga je gewoon niet meer weg, want zo zijn wij ook begonnen! Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Gerard Oostveen. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook naar 06-10369259.

Graag tot ziens,
Gwenda, Linda, Rudy en Gerard.

 

Lees meer...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.