Vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’

tegel vormsel glasinlood

Alle vormelingen in onze parochie nodigen wij uit om aan te sluiten bij het vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’ van de parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Prinsenbeek en de Nazarethparochie in Breda.

De viering van het heilig Vormsel is vrijdag 24 januari 2020 in de H. Martinuskerk te Breda (Princenhage).

Deelname vormsel
Al in de laatste weken van dit schooljaar hebben de kinderen uit groep 7 via de basisscholen een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het Vormsel. De voorbereidingen op het Vormsel starten in september. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Heeft uw kind geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit aanvragen bij de werkgroep vormselvoorbereiding van de parochie. Deze is via e-mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over het Vormsel en aanmelden lees je op de website van de Parochie Maria Magdalena: https://parochiemariamagdalena.nl/vormsel/

Voorwaarden en kosten

Meer informatie Ok