4 oktober: Toren H. Antonius Abtkerk uit de steigers

Terheijden kerk

De toren van de H. Antonius Abtkerk staat al maanden in de steigers, maar het einde is in zicht. Op vrijdag 4 oktober komt de vernieuwde toren in alle glorie weer tevoorschijn. Kom allen naar de onthulling!

Op vrijdagochtend 4 oktober beginnen de werkzaamheden. In de loop van de ochtend gaat de zware bekroning en de bol via lift en steiger naar boven en zal worden bevestigd. ’s middags om 13.30 uur wordt met een speciale kraan het haantje naar boven gebracht.

Dit alles gebeurt onder ‘deskundig’ toezicht van de Stichting Behoud Antonius Abt en parochiebestuur. Maar natuurlijk ook alle vrijwilligers die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming en uitvoering van dit mooie project zullen rondom de kerk verzameld zijn om alles te volgen.

Als een kers op de taart

Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om deze werkzaamheden te volgen. De pers zal aanwezig zijn om foto’s te maken. Hopelijk werken de weergoden mee en is het voor iedereen een spektakel om te zien. Houd rond 13.30 uur de toren van Terheijden in de gaten of kom richting de Markstraat. Na 4 oktober zal de steiger worden afgebroken en komt de nieuwe toren in alle glorie tevoorschijn.

Dank aan allen die zich zo hebben ingezet om dit mogelijk te maken.

Parochiebestuur Vijf Heiligen Parochie
Stichting Behoud Antonius Abt Terheijden