Eerste Heilige Communie

Communie 2019

Op Zondag 12 mei hebben 15 communicanten hun eerste heilige communie in de kerken in Terheijden en Wagenberg onder begeleiding van Living Spirit ontvangen.

In Terheijden hebben 7 kinderen hun eerste Heilige communie gedaan. Ook hier was het spannend voor de kindjes. De kerk is behoorlijk gekrompen, maar wel super sfeervol. Het was een mooie verzorgde dienst onder begeleiding van Alexandra Van Riel, zo wat kan die zingen, prachtig. Ook natuurlijk aan de moeders gedacht, elke moeder van de communicant kreeg een prachtige rode roos. Dan kan je dag toch niet meer stuk.

Fotografie Angelique Klomp maakte ook dit jaar de foto's. Bekijk hier de foto's op haar facebookpagina.

Proficiat allemaal, hopelijk kijken jullie terug op een mooie dag. De werkgroep Eerste Communie kijkt terug op een geslaagde dag.

Werkgroep Eerste Communie.

Meer informatie Ok