Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VIJF HEILIGEN PAROCHIE

U bent welkom voor vieringen, ontmoetingen of een gesprek met pastorale beroepskrachten en vrijwilligers.

Voor dringende pastorale hulp: 
Tel.06-51490011

Agenda

ma di wo do vr za zo
3
4
5
6
7
10
11
12
17
18
20
21
25
26
27
28

Zoeken

Fotoalbum

Zondag 9 september: Viering Maria geboorte: feest!

mariabeeldOp zondagochtend 9 september is er een viering in de Bernarduskerk te Made om 9.30 uur. De viering bij het feest van Maria Geboorte onder het thema: “Maria geboorte: feest! Maria, de wieg van ons Godsgeloof”.

Na de viering is er koffie en thee om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de pater. U bent daarvoor allen van harte welkom.


Het Blasiuskoor verzorgt zang en muziek; de voorgangers zijn de leden van het pastoraal team. Bij de voorgangers voegt zich nu ook pater Piet Schellens, die zich bereid heeft verklaard ons als weekendassistent zijn priesterlijke diensten aan te bieden. Zondag is er vanwege het feit dat het een parochiële viering is, koffie en thee na de viering, zodat u elkaar kunt ontmoeten en dan ook met de pater kunt kennismaken. 

Let op! Aanstaande zaterdag is er geen viering in Terheijden en zondag alleen een peuterkleuterkerk viering in Wagenberg vanwege deze parochiële vieringCookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok