Wijziging aanvangstijden vieringen per 1 oktober 2018

logo

Na wisseling in het pastoraal team en door het afnemen van het aantal voorgangers was het parochiebestuur en het pastoraal team genoodzaakt te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de invulling van de weekendvieringen te waarborgen.

Na overleg met een groot aantal betrokken groepen binnen de liturgie is de volgende oplossing gevonden. We begrijpen dat dit voor veel mensen een grote verandering is in het ritme van de zondag, maar we hopen op uw begrip en we zien u graag in één van onze vieringen.

Wijziging aanvangstijden vieringen per 1 oktober 2018

• De Vijf Heiligen Parochie houdt vast aan het gebruik om elk weekend (behoudens uitzonderingen) in de H. Antonius Abtkerk, in de H. Gummaruskerk en in de H. Bernarduskerk te vieren.
  • De parochie blijft zich inzetten voor minsten één eucharistieviering per weekend in de parochie. Met dit uitgangspunt hopen we zoveel mogelijk mensen tegemoet te komen.
  • In de nieuwe regeling zijn de drie weekendvieringen zo op elkaar afgestemd, dat indien nodig, de vieringen door één priester of pastoraal werker kan gedaan worden
  • In Terheijden blijven de vieringen op zaterdagavond om 19.00 uur.
  • In Made en in Wagenberg zal wisselend per half jaar om 09.30 uur en 11.00 uur de zondagviering worden gehouden.
  • Vanaf 1 oktober tot 30 maart: Wagenberg om 09.30 uur en Made om 11.00 uur
  • Vanaf 1 april tot 30 september: Wagenberg om 11.00 uur en Made om 09.30 uur

• Dus vanaf 1 oktober 2018 is de zondagviering in Made om 11.00 uur!

Lees het eerdere bericht over Wijzing weekendvieringen

Mocht u graag een viering bijwonen in een van de kerken van de parochie buiten uw woonplaats, en heeft u geen vervoer, dan proberen wij iemand voor u te vinden, met wie u mee kunt rijden. Stel gerust deze vraag via 0162-682303 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur en pastoraal team Vijf Heiligen Parochie
Dhr. Vincent. Schoenmakers, waarnemend pastoor