Wij zoeken:
Bestuurslid parochiebestuur

Vrijwilligersbedankdag 2017

Op zaterdag 16 september organiseerde de Werkgroep Vrijwilligersbedankdag een bedankdag voor onze vrijwilligers.

Tussen 10.15 en 10.45 uur werden alle vrijwilligers van de Vijf Heilgen Parochei van harte welkom geheten in de H. Gummaruskerk in Wagenbeg. Na het genot van een kopje koffie of thee starten de 6 activiteiten zoals schilderen, bloemschikken, cupcakes versieren, Theeproeverij, Jeu de Boules en de Historische wandeling door Wagenberg.

Om 17.00 uur sloten we deze dag af met een parochiële viering.

Het werd een dag om dank je wel te zeggen tegen alle vrijwilligers die zich inzetten voor de Vijf Heiligen Parochie. De werkgroep Vrijwilligersbedankdag kijkt terug op een fijne dag waar we elkaar konden ontmoeten en ervaringen konden delen.

bedankdag

Bekijk hier alle foto's van deze mooie dag