Wij zoeken:
Bestuurslid parochiebestuur

KOORNIEUWS

Blasiuskerkkoor huldigt Adrie Flipsen en Ria Horrevoets

Tijdens de jaarvergadering van 16 februari zijn er weer 2 jubilarissen in de bloemetjes gezet en niet de minste; Adrie Flipsen is 40 jaar lid en Ria Horrevoets 35 jaar, samen goed voor 75 jaar zangplezier. Toen de dames begonnen met zingen in het Blasiuskoor waren het andere tijden, 90 diensten in het jaar zingen was gewoon, iedere vrijdag met zangboek naar de kerk en soms brood mee, omdat er dan 2 diensten waren op die dag en ze deden dat gewoon.

Ook was er toen nog een pastoor en was de Blasiusparochie nog zelfstandig. Maar ja tijden veranderen. Nu zingen we in de Bernarduskerk en een maal in de maand in de Gummaruskerk van Wagenberg. Adrie en Ria bleven het koor trouw en wij hopen dat ze nog lang het koor trouw blijven ondanks de veranderingen. Van de 40 jaar die Adrie Flipsen lid is heeft zij 10 jaar het voorzitterschap gedaan, een hele klus want iedere dienst eist zijn voorbereidingen. En zoals gezegd er waren veel diensten. Ria Horrevoets heeft vaak goede ideeën voor het koor waar we wat mee kunnen doen. Het Blasiuskoor is de dames dankbaar, voor hun inzet en wij hopen nog lang samen te kunnen zingen in de weekenddiensten en bij rouw en trouwdiensten.

Wilt U met ons mee komen zingen? Wij repeteren op donderdagavond in s.c.c. de Mayboom van 19.00 uur tot 20.30 uur onder de deskundige leiding van Heino Vergouwen. Kom gerust eens luisteren tijdens de repetitie. U bent van harte welkom.

Tonny Mureau. Voorzitter - Secretaris van het Blasiuskerkkoor